2011-09-30

Too many variations to consider

Võimalikud variandid, miks tupsuke öösel mitu korda suure nutuga üles ärkab, põhimõtteliselt kõigest keeldub, k.a. edasimagamisest ja v.a. suurest nutmisest veel mõnda aega:
1) Kõrvapõletik (raamatu kohaselt valutab enim öösiti, võib kesta sümptomiteta, kui komplikatsioone ei teki, paraneb ravita 4-7 päeva jooksul, aga kas ravi vaja läheb, võib otsustada ainult arst. P... küll. Kui muid sümptomeid ei ole, siis lidun iga kord, kui laps nutma hakkab, kohe arsti juurde ja karjun: "Kõrvapõletik, kõrvapõletik!" või mis?)
2) Järjekordne tiigrihüpe (ärkveloleku ajal ei ole tupsuke roomamisele karvavõrragi lähemal kui kolm kuud tagasi, aga vat magamajäämise ajal põrutab küll teinekord peaga vastu voodiseina)
3) Hambad (kahe ülemise tulekut just saatis nädalajagu magamata öid, arvasin juba, et selleks korraks on ehk ühel pool, kui mitte arvestada seda, et tupsuke on kiirelt omandanud oskuse mõnuga hambaid üksteise vastu krigistada. Aga kas neid on seal veel tulemas, ei ole õnnestunud tuvastada. Tupsuke nimelt ei hoia just suud pärani ja taskulampi peos, et oleks hea talle sellega kurku piiluda, mis seal toimub.
Hammastega üldiselt on ka nii, et hambaarst räägib, et jaa, tuleb hoolega pesta ühelt poolt ja teiselt poolt, ja peale iga söögikorda ja kui öösiti sööb, siis ka öösiti hambaid pesta. Minge kukele, urrima teoreetikud.)
4) Lutisõltuvus (et tupsuke on lutisõltlane, on väljaspool igasugust kahtlust. Mu teooria on, et need hüsteeriahood tekivad sellepärast, et lutt kaob suust ära, tupsuke ei leia seda enam üles, tupsukese ema reaktsiooniaeg ei ole piisavalt kiire ja tupsuke õudselt vihastab kogu situatsiooni peale. Sama hea selgitus kui iga teinegi. Mõtlen, et kas peaks külma kalkunit tegema, aga mu vaim pole selleks veel praegu valmis. Teoreetikud muidugi ütlevad, et esimesel õhtul röögib ja järgmisel magab juba nagu miki, aga mul on omad kahtlused ses suhtes.)
5) Pimedusekartus (seda ma tegelikult ei usu ise ka)
6) Hirm üksiolemise ees (seda ma ka tegelikult ei usu, aga urr teda teab. Kui nii, siis too bad, sest ma võin pühalikult ja käsi südamel lubada, et meie tuppa ja voodisse tupsuke vähemalt statsionaarselt küll tagasi ei koli.)
7) Nälg (kindlasti mitte)
8) Kuna ta on beebi (kõige tõenäolisem)
Ühesõnaga, valik on sinu. Mõnikord on tõesti selline tunne, et varsti annan lahkumisavalduse sisse.

3 kommentaari:

eneli ütles ...

Nüüd on mul lisaks lugematutele raamatutele ja neti lehekülgedele laste kasvatamisest veel 1 suurepärane koht, kust järgi vaadata, mida teha, kui tekib probleem. Ja ma olen kindel, et sinu blogi on ainuke koht, kust päriselt abi saan:) Tänan ja loomulikult ootame uusi postitusi!

Anonüümne ütles ...

Download captain america 2 : www.captainamerica2thewintersoldier.com/

help ütles ...

milwaukee escorts A person, just know that love and care, her heart will be filled with the love and care about nature。