2007-09-11

Yes, it's f... political

Taanis tulevad varsti jälle valimised, erakorralised valimised. Ma kohe läksin elevile, et mis nüüd juhtus ja kes nii suure ämbriga hakkama sai, et kohe erakorralised valimised peab tegema. Aga tuli välja, et tegemist pidada normaalse nähtusega olema. Et kui valitsuse krediit on hetkel kõrgel, rahva seas suht pop ja muidu seksikas, siis kuulutatakse kiirelt erakorralised valimised välja, et saada bigger, better ja uncut mandaat. Muidu ootad need korraliste valimisteni jäänud kaks aastat, selle aja jooksul ujub jälle välja mõni kirgi ülesküttev immigrandiprobleem või koolide alarahastamine või jääb mõni minister pordumajas vahele, reiting langeb kolinal ja ongi hüvasti, relvad!

Vahepeal on kuulda olnud kaebusi, et kassipilte ei ole enam olnud. Ma riputan nüüd üles vahelduseks ühe teise kassi, tundmatu nälginud hulkuri, kelle kurnatus on jalapealt maha murdnud.

2 kommentaari:

  1. UKs pidavat ka olema suured kogemused erakorraliste valimiste esilekutsumises - demokraatia kõrgtase? Kaua meil nendeni aega minna võiks?

    VastaKustuta
  2. Noh, maitea. Kujutad ette sarnast olukorda Eestis :D Oravad on ju ka päris popid praegu, keegi võiks selle variandi Unzipile välja pakkuda.

    VastaKustuta