2007-01-21

Igale Eesti tüdrukule oma David!

Reedel käis meil külas Eeva koos oma briti Davidiga. Me sundisime neid mängima ajaloo kõige saatanlikumat lauamängu, mis on reisümbermaailma natuke rohkem advanced versioon. Peale neljatunnist mängimist, kui minu David oli meid kõiki meie sümboolsesse mängukoju kinni pannud ja täiega ruulis, otsustasime õhtu lõpetada - ka sellepärast, et tavakohane arbuusiviin hakkas selleks ajaks vähemalt osade inimeste pealuudes koos ärajoodud veiniga mingeid oma mänge mängima ja põhjustas enneaegset pohmakat.

Eeva & David
Lihtsalt Eeva...

...ja lihtsalt David...


...ja moi, ilmselt valmis surmavaks vastulöögiks...

...ja David, ausas võitluses veinipudeliga.

Üldiselt oli lõbus õhtu ja taas kord tuli mul veenduda, kui hästi mu mees süüa teha oskab. Kuigi algselt oli mul täiesti aus plaan ise kokata, ei suutnud ungarlane Davidis rahulikult pealt vaadata, kuidas täiesti asjatundmatu põhjaugri naine ungari toitu keedab ja nii võttis ta juhtimise sujuvalt üle juba siis, kui ma alles paprika hakkimisega tegelesin.

Seltskonnamängude mängimine on siin üsna popp ja ega niisama joomas tavaliselt ei käidagi. Tundub, et üks popimaid hetkel on trioominod, mis on mingi doomino edasiarendatud variant, ja siis ka näiteks veel kuue täringuga mängitav 10 000, mis hõlmab endas ka arvestatava koguse slaalomroomamist, kui seda mängida reede õhtul laeni täis baaris joogise peaga väikese laua taga. Seega on mul salakaval plaan pärismaalased lähitulevikus kaarte mängima panna ja neile valetamist õpetada.

Ka kass on enda jaoks avastanud seltskonnamängude helge külje.

Täna oli meeldivalt plaanidetu ja rahulik päev. David õppis, mistõttu sain ma rahus arvutimängu süveneda. Pärast tunde kestnud guulide, mõrtsukskeletonide ja kummitusnõidade mõrvamist olen ma nüüd surmväsinud ja kavatsen peatselt magama minna.

9 kommentaari:

Hedda ütles ...

hee. lugematu arv kordi võid arvata, mis minu sõbra Heleni sitsiilia peika nimi on.

Cat Power ütles ...

ei ole :D

Hedda ütles ...

nojah, on küll davide, aga vähemalt heleni kodupood on dávid.

Anonüümne ütles ...

päris hea.... :)

Anonüümne ütles ...

hmm... World of Warcraft? :)

Anonüümne ütles ...

aitäh pakkumast, aga ei, aitäh:)

Cat Power ütles ...

ei, icewind dale... *blush*

aga üks kohalik noormees katsub mulle juba mõnda aega selgeks teha, kui hea mõte oleks ka ww hankida...

Anonüümne ütles ...

ära isegi mõtle selle peale, kui seks ja töö on su jaoks endiselt aktuaalsed :)

e4 ütles ...

niisiis, Ann kullake, olen kah lõpuks omadega nii kaugele jõudnud, et kogu info siin blogis läbi loetud ja aeg kommenteerida.
esiteks, järje pidamisega läheb tõesti raskeks.
teiseks, nüüd, kus Sigridki sama asja ette võtnud, tuleb teha tööandjale ettepanek - luua uus kood blogide lugemise/ kommenteerimise tarvis (töö aeg ikkagi:)
ja siis veel see, et leppige Sigridiga kokku, millal te meid näha tahate (millal sobib) ja mis on max arv inimesi, keda saaksite enda juures majutada, sest tuumikinvestorid on kohvrid pakkinud ja soovivad kah oma David'it leida.