2007-12-09

Minu uus avalik internetielu

Ajee, ja siis andsin ma lõpuks alla avalikkuse survele ja tegin omale Facebooki konto. Ühtlasi saab siit näha ka mõningaid fotosid (aga kuna lubatud on vaid 60 fotot per album, siis toimub nende uploadimine üsnagi meetodil klikk suvalisse kasti):
-- Clinti suvecottage Eestis (no worries, saunapildid on ammu kustutatud
-- Mu ema special request võtta pilte Mahlakse maamajast
-- Valikuline ülevaade Hispaaniast sel sügisel (pärast seda oleme fotokaga anyways suht laisad olnud, aga kuna seal sai 300 + n pilti tehtud, siis on ülevaade endiselt valikuline)

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ühesõnaga, Ebavõrdse ja Mitteõiglase Kohtlemise volinikule on siin nüüd küll sekkumist vajav juhtum olemas -- mismõttes saavad pilta näha need, kellel on feissbuki konto?! Hoolimata sellest, et inimese käitumist pidada juhtima suurel määral tungid, mida võib kutsuda Schaulust (Freud)ja skopofiilia (Lacan) ja mis seisnevad vaatamise ja vaadatud saamise naudingus, siis mul on ruloode endise puudumise pärast vaheldumisi sügavalt ükskõik ja mitteükskõik (siis vahetan riideid pimedas), aga Facebookis veedetud 10 minutit olid mu elu kõige alastimad. Peale mida ma lahkusin viisakalt.

Cat Power ütles ...

Saavad ainult need, kellel on konto we? Sest ma mäletan, et Eeva millaski saatis lingi oma summercottage'i albumile facebookis, ja ma sain seda ka puuduva kontoga vaadata... ühesõnaga, ma ei tea...

Anonüümne ütles ...

Sõnaga, tahtmata nüüd eputada vms, aga teinud siis Picasa või Flickri konto, sinna saab suuremas mahus pilte üles panna. Picasaga on veel see lugu, et kui sa avaliku albumit ei tee, siis saad tuttavatele lingi edasi saata ja miskid võõrad su pilte ei näe ega leia. Mõnus, mugav.

Anonüümne ütles ...

Ja siis on veel juhus, et su Picasal ei ole nuppu "Publish" vms, mis laseb valitud pilte Picasawebi panna... Näiteks minul on hetkel see juhus... Ja ükski õpetus, kuidas piltide ülespanemine on imelihtne, ei tööta, sest seda kuradima nuppu EI OLE! Sry, Anke, su blogi Tehnikamaailmaks muutmise eest! Järgmises numbris räägime jõuluküünalde tuunimisest ja väikesest laetavast piparkoogimootorist! Ja ega te kandelaabrit ei ole unustanud?

Cat Power ütles ...

Kandelaaber on kantav laaber siis? As opposed to laualaaber ja minimõõtmetes laaber ehk taskulaaber? :p