2007-01-30

inimestega ei tasu abielluda

Kui mul töö juures midagi teha ei ole, kasutan ma oma aega otstarbekalt ja õpin taani keelt. Allpool näide mu lemmikõppematerjalist.

- Ma ju ütlesin, et tuleb teha abieluvaraleping, kui sa inimestega abiellud! Neil on lahutusadvokaadid ja kõik muu võimalik värk!
- Nojaa, aga me olime ju armunud! Ma ei aimanudki, et ta mind ainult pähklite pärast tahtis...

Üldiselt igal hommikul kohtan ma bussis mõnda oma umbes 1000-st kolleegist, kes mulle viisakalt naeratab ja ütleb guumoouen. Enamasti ei ole mul õrna aimugi, kellega tegemist on, nii et ma mängin lolli, naeratan, ja ütlen viisakalt guumoouen vastu. Täna hommikul siis seisab bussipeatuses üks teatav ülikonnastatud tumedavereline meesterahvast, kes mind juba siis üsna nõudliku pilguga põrnitseb, kui ma alles valgusfoori juures olen. Mängin lolli, naeratan ja ütlen guumoouen. Pärast seda, kui ta bussis mu kõrvale maha potsatab ja end tutvustab, saan teada, et tegemist on täiesti suvalise taanlasega, kes töötab Saxo pangas Lähis-Ida regioonis turundusanalüütikuna või mingil sarnasel kahtlasel positsioonil.
Ega ma ilmselt ei õpigi kunagi, et kui ikka pihta ei saa, siis hea näoga kõigile vastu naeratada ei ole alati parim lahendus (vrdl. Anke isiklik peaaegu-et-patenteeritud keeleõppereklaamjuhtum "Onaneeriv venelane autos"). Samas, eluterve konkurents on turumajanduslikus keskkonnas igati tervitatav nähtus, mistõttu jään lootma, et minu bussitaanlaste kollektsiooni lisandub lähiajal ka uusi ja säravamaid eksponaate.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Me vajame kindlasti rohkem infot case'i "onaneeriv venelane autos" kohta.

virgo ütles ...

Tegelikult kõlab selle orava case'i lõpplahendus inglise keeles palju paremini:

"We were in love! I didn't know she wanted me only because of my nuts"

Cat Power ütles ...

irw, see kõlab tõesti paremini. kuidas ma ise selle peale ei tulnud...

case "onaneeriv venelane autos" on seesama case, mida ma kindlasti kõigile iivelduseni jutustanud olen. et kuidas ma mõned aastad tagasi kaunil kevadhommikul tartu poole hääletan ja mingi harju keskmise väljanägemisega vene rahvusest noormees auto kinni peab. seletab midagi vene keeles, ma suurt midagi aru ei saa, aga süveneda ka ei viitsi, ütlen vastu: da-da, da-da. tüüp naeratab kergendatult, avab püksiluku ja alustab teadagi millega. minul muidugi silmad suured, et kuidas nüüd äkki nii ja paluks auto kinni pidada. mees on räigelt solvunud: nu a ma ju kaks minutit tagasi rääkisin sulle, et mul jäi midagi pooleli ja kas ma võiksin selle ära lõpetada, sa ise ütlesid lahkelt da-da. ma alguses olin sügavalt shokeeritud, aga hiljem lihtsalt seisin teeservas ja naersin. issanda loomaaed on ikka lai küll.

Anonüümne ütles ...

see on täiesti müstiline, kuidas teiste elud tundvad palju seksikamad kui enda oma. eriti kui ilusti kirjutatakse.

btw onaneeriv russ on kül uudis

Anonüümne ütles ...

Pean tunnistama, et hingasin tänu juhtumi pikemale kirjeldusele kergendusega välja.

Cat Power ütles ...

aa, sa mõtlesid, et mul mõni pikantne juhtum sinu tumedast minevikust varuks on? :D

hedi ütles ...

pagan! miks ma sellest "onaneeriv venelane autos" case'st midagi varem kuulnud pole! tahaksin sinu live esitluses kuulda:-)

mulle tundub et Anni kergelt punastamapanevatest kogemustest saaks kokku terve raamatu (või siis vähemalt broshüüri).nt tuleb mulle praegu meelde lugu klassiõest, kes käis parraleelklassi kõige ilusama poisiga, mis sai (täiesti kogemata) räägitud sellele samale ilusale poisile:-)

Anonüümne ütles ...

hmm, Hedi, kas t6esti meenub kaunis hilis6htu luugi pool?? (siis vist oli see lugu kauni poisiga - nb! polnud mitte luuk - v6i oli see m6ni teine anni piinlik lugu?). Oh aegu ammuseid :)

Cat Power ütles ...

mismõttes?! mul pole elu sees ühtegi punastamapanevat kogemust olnud! laim puha! juriidiliselt on kõik korrektne ;)

hedi ütles ...

Terje, sinu mälu sind ei peta - tegemist oli tõesti õhtupoolikuga luugi pool. Ja Ann, kui nüüd juriidiliselt täiesti korrektne olla, siis vist tõesti punastas see ilus poiss ka natuke:-)