2007-06-06

Kopenhaagen - New York

Eeva poolt forwarditud Clinti suvepropaganda ajendas meid veidi mängima GoogleMapsiga.

Eriti meeldib mulle selle vidina juures see, et tegemist on maailma kõige praktilisema reisiplaneerimisabivahendiga. Näiteks, ütleme, et te planeerite jalgrattatrippi Kopenhaagenist New Yorki. Pole midagi lihtsamat, kui sisestada Google Mapsi lähtekohana Kopenhaagen, sihtkohana New York, ja te saate detailse ning äärmiselt praktilise marsruudi, mis kahtlemata on sada protsenti usaldusväärne.

Alustame juhistega, kuidas sõita Kopenhaagenist läbi Saksamaa ja Luksemburgi Prantsusmaale, kaasa arvatud näpunäited, millistes kohtades peab kiirteemaksu maksma. Le Havre'isse jõudes tuleb Quai Colbertil paremale pöörata (0,1 km), seejärel paremale ja 0,3 km mööda Rue Marceau'd, pööra Quai Frissard'i suunas (1,0 km), siis neljas väljasõit E05-l paiknevalt ringteelt (0,9 km), uju üle Atlandi ookeani (5 572 km) ja nüüd olemegi sisenenud Ameerika Ühendriikidesse (Massachusetts). Järgnevad juhised, kuidas Massachusettsist New Yorki jõuda.

Ma arvan, et Google Mapsi arendajatel pidi ikka üksjagu huumorimeelt olema.

Mul ei ole veel pilte oma uutest juustest, aga riputan need üles niipea, kui neid tekib.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ja augustis tulete te siis ikka ka ujudes, eks? Cause Google said so!

Cat Power ütles ...

eip, kui võtta marsruut kopenhaagen-tallinn, siis Google lubab isegi praami kasutada. isegi kahte, sest läbi soome tuleb minna, aga põhimõtteliselt on lühidistantsidel praam aktsepteeritav.

Hedda ütles ...

ja augustis oled sa tlnas kahtlemata sellel ajal kui mina parasjagu szigetil. ütle, kui ma eksin. palun ütle, et ma eksin.

Cat Power ütles ...

Me oleme tlnas ilmselt augusti viimasel nädalal, 22-23 ja sealt edasi. lennukipileteid veel ei ole, aga nii ta välja näeb. millal see sziget oligi?

Hedda ütles ...

sziget nädalaid varem