2007-09-03

Itaaliapäraste magustoitude talumatu komplekssus

Alljärgnevaga esitan ilukirjanduslikus vormis raporti reedesest läbust ja veel mõningatest asjadest siis:
  • Kella seitsmeks hommikul inimesi bussi peale kamandada on ebainimlik loomapiinamine. Samas, kompensatsiooniks pakuti vahetult peale bussist mahaastumist Taani Kõige Valjema Häälega Meest. Nii mõnedki publiku hulgast pühkisid pisaraid - osad ilmselt selle tõttu, et muusika sügavalt puudutas nende hinge- ja südamekeeli, teised seetõttu, et puudutatud said nende kuulmekiled.
  • Ma õppisin joonistama õuna. Ja pudelit. Ka paberile vaatamata.
  • Jõin kamba tüdrukutega hotellitoas shampanjat, sain kõhuvalu ja läksin seetõttu frötschile üle. Ja sain kuulsaks kui neiu, kes õlleletist keerulisi jooke tellib.
  • Istusin kuti kõrval, kes täiesti süüdimatu näoga endale magustoiduvaagnalt ca 400-grammise tüki gorgonzolat lõikas. Ma kannatasin kakskümmend minutit, enne kui julguse kokku võtsin ja küsisin, kas ta tõesti sõi selle kõik ära. Ei söönud. Vaene poiss oli arvanud, et tegemist on jäätisega, ja nii jäi ta ka koogist ilma.
  • Hüppasin kui segane umbes viisteist minutit Taani kõige popima bändi Nephew kontserdil lava ees, sest kogu kollektiiv viibis in corpore sealsamas ja midagi paremat polnud nagunii teha. Profülaktika mõttes kuulasin veidi aega kodus nende viimast albumit ja lootsin, et ehk nad on laivis paremad. Ei olnud. Olgu öeldud, et tegemist on ühe harukordselt s... bändiga, aga seda arvamust ei tasu taanlaste kuuldes kõva häälega väljendada.
  • Sain ohtralt korporatiivset nänni ja nentisin üllatusega, et on isegi võimalik toota firmalogoga gadgeteid, mis tõenäoliselt tulevikus ka kasutust leiavad. On võimalik.
  • Magasin maha järjekordse idiootide marsi kõrvaltänaval.
  • Konstateerisin, et Shrek hakkab väsima, kuigi ka kolmandas osas on omad Hetked.
  • Ja tutvusin täna hommikul korporatiivmaksudesse saabunud soome tüdrukuga. Soomeugrilased hakkavad nüüd vaikselt, aga julmalt Taani pealinna infiltreeruma.

2 kommentaari:

hedi ütles ...

Tore, et sa tagasi oled! Tundub, et käimas on korporatiivsete läbude hooaeg, sest reede ja pool laupäeva viibisin ka mina ühel sellisel. Katsun siis ka moned huvitavamad faktid bullet-point stiilis üles tähendada:
- Kuigi välismaalastele määritakse pähe fakti, et shveitslad on ülimalt punktuaalsed, ei alanud ükski kavas olnud üritus täpselt selleks ettenähtud ajal. Mis oli isegi hea, sest olin eelmisel ohtul liigtarbinud proseccot ja igasugune niisama päikese käes mölutamine tundus täitsa monus.
- Päeva lopuks joudsin arusaamisele, et voiksin professionaalselt tegeleda parkuuri läbimisega, kusjuures suus on lusikas, mille peal on muna voi ka botikute kaugusloopimisega. öösel lisandus sellesse loetelusse mehhaanilise pulli seljas ratsutamine. Seda koike muidugi siis, kui minust korralikku maksukonsultanti ei saa.
- Partneritele oli antud ülesandeks baaris jooke jagada (onneks jooke segasid oskustega baaridaamid). Igatahes mojub see egole väga toniseerivalt, kui näljase näoga baariletile lähenedes ligineb sulle partner ja küsib hoolitseva näoga, et kas ja millist jooki voiks pakkuda.
- Isiklikuks suursaavutuseks pean, et onnestus konksu otsa saada kolleeg Genfi kontorist, kes on nüüd andnud kindla lubaduse teha pohjalik linnaekskursioon, kui sinnakanti peaksin juhtuma. Ja see juhtub igal juhul järgmisel nädalavahetusel.
- Onneks oli laupäevahommikuseks loenguks valitud kergemad teemad nagu eelmise aasta finantstulemused ja töötajatele boonuste arvutamise metoodika tutvustamine. Lounaks olin ma täiesti unustanud, et olin öösel tervelt kaks ja pool tundi magada saanud.
Kokkuvottes - nad (shveitslased) oskavad küll pidutseda, kui väga tahavad. Mida oligi vaja toestada.

Cat Power ütles ...

Hee, aga meil oli pidu täiesti loenguteta kusjuures :p

Aga organiseeritud/punktuaalsed on nad kurjamid küll. Mul see õudne planeerimine käib siiani üle mõistuse. Mu üks sõbranna just pakkus eile, et me võiks järgmisel nädalal (!) linnas ühe väikse millegi juua. Ja eriti õudne on see, et järgmisel nädalal on mul juba praegu üksnes vaba esmaspäev ja kolmapäev.