2008-03-22

Massiivne rünnak?

Lugesin Delfist, et Massive Attack esineb juunikuus Tallinnas. Väga vahva ja tegemist on kindlasti bändiga, mida ma a) elusast peast näinud veel ei ole ja b) mis kuulub mu isiklikku nende bändide Top10-sse, keda elusast peast näha tahaks.
Ainus, mis mind veidi murelikuks teeb, on see, et see Delfi artikkel (ja vist ka EPL, millel see põhineb), on peaaegu et ainukesed allikad Internetis, mis viitavad sellele, et Massive Attackil mingid Euroopa-kontserdid, muuhulgas ka Tallinna kontsert, sel suvel toimuvad. Ja see teeb mind nagu veidi ettevaatlikuks, sest on ju küllalt olnud neid enam või vähem tõeseid lugusid nendest Kahtlase Kasumi Biznesi OÜ-dest, kes suure hurraaga Madonna või Metallica vms. kontserdi lauluväljakule püsti panevad, ja siis paar päeva enne kontserti tuleb välja, et tegelikult nagu artistiga mingit diili ei olnudki. Nii et kui kellelgi on täiendavaid andmeid, ma oleks väga tänulik.

Kopenhaagenis esinevate artistide nimekiri on muidugi üsna võimas - järgmise kuue kuu esinejatelistis on muuhulgas (trummipõrin ja käteplagin) Portishead, Jean Michel Jarre, Backstreet Boys, Dianne Reeves, Roger Waters, Nick Cave, Mary J. Blige, Kiss, Prince, Bon Jovi, Iron Maiden, Def Leppard, Leonard Cohen, Lou Reed, Bruce Springsteen, Celine Dion, The National, R.E.M - ja Roskildest me üldse ei räägigi. Ainuke probleem, et piletite saamine on üks rist ja viletsus, kuna popimate bändide piletid rabatakse ära umbes kümne minuti jooksul peale müükitulekut. Näiteks ma kujutan ette, et Backstreet Boysi müüakse küll viis minutit enne veel viiekümneprotsendise alega, aga Bruce Springsteeni (29.juuni) saab juba praegu veel ainult väga, väga heade tuttavate kaudu või mõningaste sms-võistluste kaudu. Ja ma millegipärast arvan, et Massive Attack kuuluks samasse kategooriasse.

But now for something completely different:

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hei,
Massive Attacki teeb Helen Sildna ja BDG, ma arvan, et palju usaldusväärsemaks ei anna Eesti piire minna:)

Manjana ütles ...

ma kuulsin ka eile raadiost intekat selle korraldajaga, tundus täiesti kindel asi olevat. saatejuht veel tundis muret, et tuleb selline täiesti tundmatu bänd, et kas ikka kuulajaid on loota ;)

Cat Power ütles ...

Täiesti tundmatu bänd?! Nagu mis mõttes :D