2008-05-19

Läbi raskuste finishi poole

Eile toimus siis Kopenhaageni maraton. Terve kesklinn oli autodest tühjaks aetud ja spontaanselt plaksutavaid möödakäijaid võis kohata pea igal pool. Natuke nagu arvutimängu kogemus in real life, et inimesed viskavad üksteisele paar täiesti seosetut lauset (nt. "Eile nägin ma jõe ääres mudakrabi.") ja siis hakkavad vastust ära ootamata sporaadiliselt (?) plaksutama. Sellegipoolest, täna on siis offisis näha, kuidas valuliste nägudega inimesed end vaevaliselt treppidest üles ja alla veavad. Taanlased on meil üldiselt ju sportlikud siin. Mu roomie Mick kurdab juba kolmandat päeva õudset seljavalu, mis tulevat alati siis, kui tal piisavalt aega spordiga tegeleda ei ole. Huvitav, mulle hakkab selg haiget tegema just siis, kui mind on sunnitud spordiga tegelema... Aga neid tegelasi on siin küll ja küll, kes iga päev 11 kilomeetrit mõlemas suunas (tööle ja koju) rattaga sõidavad ja sööklas diskuteerivad, et kuidas Vasaloppet sel aastal läks.
Ma võtaks selle sõnavõtu kokku Freddy Mercury esitatud kaunite sõnadega: "Too much sport will kill you."
Põhimõtteliselt olen ma nüüd valmis selle käibemaksukohustuslaseks registreerimise avalduse (TM) seenele saatma ja alustama oma sushi-veini-maniküüriõhtut Tyra Banksi ja Ameerika Järgmise Toppmodelliga - Davidil on nimelt bändiproov.
Edit: Kui keegi veel mäletab, kuidas see käibemaksukohustuslaseks registreerimise avalduse mäng käis, siis palun mulle lahkesti teada anda, ma mõtlen seda järgmisel offisivälisel koosolekul tutvustada kui uut ja põnevat seltskonnamängu eksootilisest ida-Euroopast. Dialoogiosa on mul meeles, aga ma ei mäleta, mis selle tegevuse üldine point oli - et see kes midagi valesti ütles, pidi mingit alkoholi jooma vä?

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

niisiis, Ann, siit see tuleb:
1) üks (ulatades teisele eseme, juhul, kui ese on mängu kaasatud. pole oluline, mis see täpselt on) lausub: "see on käibemaksukohustuslaseks registeerimise avaldus!!"
2) teine küsib üllatunud:"mis see on?"
2) üks vastab:"see on käibemaksukohustuslaseks registeerimise avaldus!!"
3) teine seepeale tehes, nagu saaks aru, millest jutt(ja võttes vastu ulatatud eseme, juhul, kui see mängus):"aaaa, see on käibemaksukohustuslaseks registeerimise avaldus!"
4) teine kolmadale (ulatades eseme, kui see mänug on):"see on käibemaksukohustuslaseks registeerimise avaldus!!"
5) kolmas küsib kulmud üllatusest juuksepiiril:"mis se on?"
6) jne, jne,
point oli see, et kui oled joonud piisavalt, võib see segamini minna. samuti tuli kõiuke seda teha tempokalt. soovitavalt tõusvas tempos (nii jutu kui alkoholi tarbimise osas) ja lõppeks oli peris naljakas.

Anonüümne ütles ...

vabandused minu kirjavigade pärast:))

Cat Power ütles ...

zenk ju!
nii et peamine point oligi alkohol. seda ma arvasin...