2009-05-11

Valimisvõitlus on alanud! (vist)

Sain just meili, et Juhan Parts on kinnitanud mu oma sõprade nimekirja Facebookis. No Piki ja Tohotiise küll, mõtlesin mina, mis see on nüüd mingi seksikam valimiskampaania, et kui välireklaamid ära keelatakse, häkivad tüübid end su kontosse ja seavad end sõpradena ilusasti ritta. Mitte et mul Juhaniga mingi konkreetne probleem oleks, aga ma ju ei tunnegi teda õieti, korra teisel kursusel käisin teda kuulamas, kui ta keemiaringis mingit avaliku halduse alast loengut pidas (sel ajal oli Juhan veel riigikontrolör), aga sellega mu tutvus Juhaniga ka piirdub.
Püha viha täis, logisin end sisse (tööajal!), et öelda Juhanile, mis ma nendest ja teistest valimispropaganda meetmetest arvan. Ennäe imet, tuli välja, et Juhani nime all varjab ennast hoopis mu armas vend, kes muidu kaunis anonüümselt, ainult et viis aastat vanemana esineb (probleemid alaealistele keelatud kauba tellimisel?). No tõesti. Lapsevanemalt oleks ikkagi oodanud vastutustundlikumat käitumist.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mind on viimasel ajal pomminud mingi Ott Tartus, vanust 24.
Lubanud kõike, mida mu hing ja rikutud vaim ihkab....
Kontrollitud - pole Sinu vend.
Kas ma ka pakkumise vastu võtan? Pole veel otsustanud. Vaja siis nüüd tõesti veel ühte meest sinna minu meeste ühiselamusse juurde..
emps

Cat Power ütles ...

Mida, sa oled ka Facebookis vää? Miks ma sellest alles nüüd esimest korda kuulen?! (või kui mitte, palun jaga lahkesti neid kanaleid, miskaudu sa said kontakti Otiga, 24, Tartust...)

Anonüümne ütles ...

Ma tahaks, et Anke ema rohkem kommenteeriks. Palun.

Südamlike tervitustega
Anneli