2007-04-19

Diary of an unlikely tax consultant

Täna oli mul lõpuks meeles lugeda Belle De Jouri. Inspiratsioonisädemest haaratuna mõtlesin, et ehk peaks ka selle blogi siin ümber nimetama näiteks "Kopenhaageni maksukonsultandi intiimseiklusteks", vms. Siis oleks endisest teemakohasemgi avaldada põnevaid nupukesi mu eksirännakutest Taani käibemaksu kõrbemaastikul, näiteks:
Tõde on Kummalisem kui Väljamõeldis, osa #3,999,999,099,999:
Kuues Direktiiv.
Ben Terra.
Kuues. Direktiiv.
Ben-kuradi-Terra.
Kuues DIREKTIIV!
JA! BEN TERRA!
Mis puutub mu maksufantaasiatesse, hoiab see mind üsna pikalt on top of everything. (Neetult hea asi, kah, kuna Tõelist Maksutööd näen ma neil päevil umbes sama palju, kui kuu kauget poolt.)

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tead Ann, ma ei saanud MITTE MIDAGI aru!!!! (v6ibolla kuna mina naen viimasel ajal T6elist Tas-i t66d nii ilmsi kui unes ja see hakkab vaikselt mu ajudele m6juma, aaarrghhh)

Cat Power ütles ...

Ma arvan, et kuues direktiiv ongi selline asi, mis ainult tõeliste maksukonsultantide südameid erutab tegelikult...

hedi ütles ...

Tegelikult erutab see ainult t6eliste käibemaksukonsutlantide südameid. Mina näiteks sellest eriti ei viitsi erutuda:-)

Cat Power ütles ...

No see oligi rohkem naljana mõeldud ju...
Et kõik ausalt ära rääkida, ma lugesin seda kuramuse Belle De Jouri, ja ma lootsin, et sealt tuleb selliseid pikantselt piinlikke Bridgetdzhõunsistiilis lookesi, aga see oli midagi nii iiveldamaajavalt intellektuaalset, et ma ei saand kottigi aru. Suures vihas ma siis kirjutasin ka midagi sellist, millest keegi kottigi aru ei saa. Kui Belle De Jour sellega maailmakuulsaks sai, miks siis mitte mina. Ega minu elu ju ometi vähem põnev ei ole :p