2007-05-11

Ida on uus lääs

Taani ajaleht Politiken kirjutab oma võrguväljaandes eilsest Eurovisiooni poolfinaalist, märkides muuhulgas ära, et edasisaajate hulgas domineerisid peamiselt ida-Euroopa riigid. Ainsaks, kes lääne lippu kõrgel hoidis, olevat olnud Türgi.

Ma tükk aega mõtlesin, kas Türgi on tõesti rohkem lääne pool kui Ungari. Või Läti, for that matter. Eks otsustage ise, aga mu meelest võiks taanlasi küll süüdistada katses geograafia ümber kirjutada.

3 kommentaari:

hedi ütles ...

Ehk pidasid taani ajakirjanikud silmas seda, et türklasi läänes (Saksamaa jne) on toenäoliselt juba sama palju kui Türgi riigis endas:-)?

hedi ütles ...

Ann, ei tea kas sinu blogi ka küberründajate huviorbiiti satub? Ikkagi eesti keelne! Mina onnetuke olen küll nö sojale jalgu jäänud. Kuna Hansapanga internetipanka Sveitsist ligipääsu ei ole, siis olen arveid maksnud oele pin koodi telefoni teel edastades. Ei jää vist muud üle kui Sveitsis pangakonto avada. By the way, this will look good on my CV!

Cat Power ütles ...

Maitea - mille järgi ma aru peaks saama, et on küberrünnakud? Ma mingi hetk näiteks üritasin siia kaunterit panna, aga tagajärjetult. Ehk ongi tegemist mingi häkkerite jamaga...