2008-03-31

It's the little voices in my head that tell me to go shopping

Punkthaaval siis kokku võtta vahepealsed tähtsündmused:
  • Ostsin omale mõned kuud tagasi punase lilledega ehtbaabaliku kaelarätiku. Väga värvikas ja kaunis, eriti musta mantli peal. Nüüd saan bussis naispensionäridelt komplimente oma ilusa rätiku puhul. Mõtlen, et kas see on nüüd hea või halb...
  • Iiri kontor pöördus meie poole Gröönimaa tolliregulatsioone puudutava küsimustega, kuna rahvusvahelisel areenil oleme me nii-öelda reference point Gröönimaa suhtes. Kontrollisin järgi, kuigi Gröönimaal on hulk õigusakte á la "Uus seadus jääkarude kohta", "Tervishoiunõuded kelgukoerte kasutamisel" ja "Alkohoolsete jookide keelamine", ei ole neil absoluutselt mitte midagi öelda ekspordilitsentside kohta. Ilmselt võib kokkuvõtvalt öelda, et gröönlased on nagu kährikud - ehk siis, gröönlast ei koti.
  • Käisime suursaadiku vastuvõtul ja kuulsime muuhulgas seda kuulsat Muusikalist Kingitust Taanile. Üsna tüütu kingitus oli, peab ütlema - regilaulu ad nauseam ja skandeerimist teemal "Kaitse Taani ema, kaitse Taani isa, kaitse Taani last, ugh, ugh, ugh!" Kingituse lõppedes olid kõik kuidagi kergendunud nägudega. Võib vist jälle kirja panna selle kuulsa tsitaadi, mille autori ma alati ära unustan: "Tahtsime kõige paremat, aga välja kukkus nii nagu alati."
  • Lehitsesin ühte neist koju kättetoodavatest värvilistest supermarketikataloogidest ja, võtku mind urr, aga vormi põhjal otsustades tundus igal pesumodellitaril väike peenis pükstes olevat. Probleem on ilmselt minus.
  • On Teatav Shants, et 12-15 mai tuulutan end Londonis, nii et palume end lahkesti meldida kõigil, kes end samal ajal Londonis potentsiaalselt tuulutavad.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

"On Teatav Shants, et 12-15 mai tuulutan end Londonis, nii et palume end lahkesti meldida kõigil, kes end samal ajal Londonis potentsiaalselt tuulutavad."

reiside "kokkujooksutamiseks" oma sõprade/tuttavatega on muide selline tore teenus nagu www.dopplr.com, kus oma reisi "kirja" paned ning näed kuhu ja millal reisivad su sõbrad ning millal teie reisisihtkohad kattuvad.

Me Trillepiga kasutame ning minuarust on küll tore web2.0 asjandus :)

Anonüümne ütles ...

The sheep is a classic, as well you may find,
the llama's all right if he isn't too tall,
the donkey's a danger for standing behind,
but people from Greenland can never be buggered at all.

Cat Power ütles ...

Ehehehe.. ja see selgitab ka ühtlasi, miks gröönlased on ainuke inimtõug, kes end võrreldes teistega suhteliselt turvaliselt võivad tunda :D

Anonüümne ütles ...

mhm, sest gröönlasele sa iial..