2008-04-30

Palju kisa, vähe villa

Eile sai Barca ManU käest taas kord kottida. Vaatasime mängu ühes neist jalgpallibaaridest, kus üks korrus teemakohaselt Barca-stiilis on sisustatud. Anti-madridista jne. ManU fännid olid targu alumisele korrusele paigutatud ja Barca nägi oma helesinises vormis välja kergelt nagu kamp Colgate'i-poisse.
Millegipärast kerkis mul aga elavalt silme ette idee kasutada jalgpallureid nt pesupulbrireklaamis. Mõtelge - Cristiano Ronaldo seisab vannitoas ja räägib: "Pärast iga mängu on mu valged püksid kaetud inetute muruplekkidega, mis pesus kuidagi välja ei tule. Kuulsa jalgpallurina on puhastes pükstes väljakule jooksmine mulle väga oluline. Katsetasin tavalise pesupulbriga, aga plekid jäid. Kuni treener mulle Arieli soovitas. Nüüd on mu püksid alati lumivalged - isegi 30 kraadi juures."
Minu meelest oleks see väga võluv ja meeldiv vaheldus nendele Poola koduperenaistele. Või mis Poola - nad kurinahad on isegi Helena Christensenist ju suutnud täisverelise pesupulbrinaise teha.
Teine idee tuli mulle seoses sellega, et mingi auto võitis Saksas taas kord Kuldse Rooli auhinna - taani keeli "Det Gyldne Rat". Arusaadavalt tõlkisin ma selle kiirelt Kuldseks Rotiks ja sain kohe aru, kui väga mulle tegelikult meeldiks nn närilistesarja autod. Midagi analoogset Jaguarile, aga hüppevalmis kaslase kuju asemel kükitaks kapotil näiteks hamster. Mõttearendus jäi selle taha pidama, et mulle ei tulnud enam rohkem närilisi meelde; David pakkus saarmast, aga saarmas vist närilisena päris ei kvalifitseeru.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See, et jalkamängijatega pesupulbrireklaami veel ei ole, on kindel märk sellest, et tegelikult ei pese isegi Ariel (mis sest, et treeneri või klubi arsti soovitatud) rohuplekke välja. Miks nad muidu siis peavad tüüpidele igaks mänguks uued riided andma, kui pesupulber efektiivselt töötaks (sest puhastes pükstes väljakule jooksmine on neile ju nii oluline!) M.o.t.t.

Cat Power ütles ...

Jaa, ma olen ise ka seda mõelnud. Õudne raiskamine ikka küll...