2008-06-04

Elämä on laiffi

Eeva ütles, et mu keskkooliaegne kallim on nüüd Levikas baarmeniks ja segab kokteile; viin mahlaga pidi näiteks eriti hästi välja tulema. Ega see mind põhimõtteliselt selle konkreetse noormehe puhul eriti ei üllata, arvestades, et kui me viimati kohtusime, rääkis tema sellest, kui vinge on Hispaanias hipikommuunis elada, ja mina sellest, et ma just advokaadibüroos praktika lõpetasin. Aga kummaline on mõelda, et selle vahepealse kümne aasta järel on mõned läinud välismaale maksukonsnultandiks, mõned teevad Oxfordis ja muudes seksikates kohtades omale PeehooDeed, mõned teevad suurt kunsti ja/või muusikat. Ja mõned on Levikas baarmeniks.
Meil keskkoolis armastati ikka kiidelda sellega, et Meie Koolist läheb 100% lõpetajatest edasi ülikooli. Vist läkski, aga siis jättis üks mu klassivend ülikooli pooleli ja läks Soome bussijuhiks. Ma ei tea, kas ta nimi on nüüd annaalidest Cillit Bang!iga maha kustutatud või otsustati, et, khm, Statistiliselt On Kõik Korrektne.
Positiivse külje pealt läheb saavutusena kirja see, et mul õnnestus chicad kallutada Reservation Roadi asemel Indiana Jonesi vaatama. Ma olen enda üle väga uhke. Kui ma natuke harjutan, siis võib-olla et õnnestub mul oma tähendusrikas teinepool ka Kepi ja Küla esilinastusele vedada (kuigi ma ei ole nüüd päris kindel, et see kogu seda hilisemat vingumist väärt oleks).
Homme on riigipüha, mis suurema osa tsiviliseeritud inimeste jaoks (jah, arvake ära, kas ma olen piisavalt tsiviliseeritud või mitte) tähendab, et viikend algab nüüd. Mõnusate ilmastikutingimuste tõttu on päevakorral park, valge vein, maasikad ja lauamängud. Jei!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

maksukonsultandiks.
vaaaaaaaaaau.

Cat Power ütles ...

Maksukonsultandiks on vaaaaaaaau muidugi. Kesse siis meid juriste ei armastaks, väga glämm ja kadestusväärne elukutse on.

Cat Power ütles ...

Ja NB! ma ei kirjutanud maksukonsultandiks, vaid maksukonsNultandiks. Seal on täiesti olemuslik vahe, mis autsaideritele paraku tihti märkamatuks jääb.

Anonüümne ütles ...

tuleb jah hästi välja :P, tule proovima!