2007-02-22

Keerlevat, langevat s... on täis...

Argh, mida hommik. Öösel tuli maha umbes 20 cm lund ja see on samasugune loodusõnnetus nagu Bushi visiit Tallinna. Bussid ei liigu. Rongid ei liigu. Paar õnnetut taanlast ukerdavad oma jalgratastega lumehunnikutes. Koolid on suletud ja mõistlik taanlane istub oma läppariga kodus kamina ees, selle asemel, et tööle ronida. Eestlane selle asemel rügab oma kõrgetel kontsadel millegipärast teise linna otsa bussipeatusse, et seal pool tundi märgade jalgadega külmetada, needes Kopenhaageni linnavõimude suutmatust tänavakoristusega toime tulla. Ma mõtlesin siiani, et Tallinna võime talvega hakkama saada on nagu olematu või nii. Aga tuleb välja, et arenguruumi ses osas veel jätkub.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Stockholmis sajab kolmandat päeva järjest täiesti pesuehtsat jõululund. Ja mitte ülevalt alla, vaid vasakult paremale. See tähendab, et väga külm enam õnneks ei ole. Aga sellegi poolest käivad inimesed kampsunites ja lahtiste hõlmadega. Miks neil külm ei ole? Ja tennistes!

Cat Power ütles ...

Tartus oli kunagi üks kutt, kes talv läbi järjekindlalt lühikeste pükstega käis... ehk on tegemist sama suguvõsaga.

Anonüümne ütles ...

Ja Newcastle Kirde-Inglismaal on tuntud tütarlaste poolest, kes aastaringselt rihmikute, paljaste varvaste ja miniseelikutega ringi tilpavad. A secret tribe? Samas, võibolla on tegu karastamisega, sest hoolimata sellest, et ma näen Eestis sallidesse mähitud kubujusse, on pool riiki gripigarantiinis ja ülejäänud käib lihtsalt aigest piast tööl. AAaptsihh!